VIDEO: Objavljen prvi trejler za novog Betmena kojeg glumi Robert Patison

Objavljen je prvi trejler za novi film o Betmenu u režiji Meta Rivsa.
Glavnu ulogu tumači Robert Patison.
 
 
Rivs je reditelj izvornog filma "Cloverfield" iz 2008. i prvih nastavaka Planete majmuna.
 
Patinson nasleđuje Betmenov plašt od Bena Afleka koji je Brusa Vejna i njegov superherojski alter ego oživeo u poslednja tri filma: "Batman v Superman: Dawn of Justice", "Suicide Squad" i "Justice League". Aflek je bio i idejni začetnik filma koji preuzimaju Rivs i Patinson, a u stilu je "detektivskog film noara". Kao ni film Toda Filipsa o Džokeru, očekuje se da ni "The Batman" neće biti povezan s postojećim filmovima DC-jevog proširenog svemira.
 
"Betmen bi trebalo da bude najbolji detektiv na svetu, a to nije ono čime su se dosadašnji filmovi nužno bavili", objasnio je ranije Rivs, čiji film bi trebalo da uđe u redovnu distribuciju u junu 2021. godine. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film