VIDEO: Džim Keri i Alek Boldvin kao Tramp i Bajden u skeču o predsedničkoj debati

Posle višemesečne pauze zbog pandemije koronavirusa, NBC-jev šou program "Uživo subotom uveče" ("Saturday Night Live") započeo je svoju 46. sezonu.
Glavna tema je bila debata predsedničkih kandidata, Donalda Trampa i Džoa Bajdena koju su na svoj način izveli Alek Boldvin i Džim Keri. Kris Rok je zbijao šale na račun predsednika Trampa, a kao muzička gošća nastupila je Megan Di Stalion.
 
Alek Boldvin se ponovo pojavio u ulozi Trampa pre nego što mu je ustanovljeno da boluje od kovida 19, a Džim Keri je debitovao u ulozi Bajdena.
 
Boldvinov Tramp je u skeču vodio raspravu na isti način kao što je i pravi Tramp u utorak na sve načine pokušavao da omete svog protivkandidata prekidajući ga i vređajući. Za to vreme, Kerijev Bajden je pokušavao da kontroliše svoj bes disanjem u papirnu kesu glasno pričajući sam sa sobom.
 
"Gledaj, čoveče, ja sam pristojan momak, ali ako nastaviš sa svojim glupostima, otkinuću ti lice kao izbezumljena šimpanza", vikao je Keri, a onda nastavio da razgovara sam sa sobom: "Zemlja računa na tebe Džo. Samo stoj ovde i izgledaj kao da si razuman".
 
 
Poznata komičarka, Maja Rudolf zablistala je u ulozi senatorke Kamile Haris i apelovala da žena bude predsednica Amerike – aludirajući na hit koji izvode Megan Di Stalion i Kardi Bi – a zatim je Kerijev Bajden izvukao daljinski upravljač i zauzstavio Trampa.
 
"Uživajmo u bestramposti (Trumplessness)", kaže poznati komičar.
 
Emisiju je vodio Kris Rok koji je na scenu izašao sa maskom na licu, a zatim ju je skinuo da bi izveo svoj monolog pred publikom koju je činilo dvadesetak prisutnih i svi su nosili maske.
 
Rok se našalio kako je pandemija korona virusa uništila skoro celu 2020. godinu, a poznati komičar je sarkastično izrazio simpatije prema predsedniku Trampu zbog njegove bolesti. Inače Kris Rok je do 1993. godine bio redovan deo glumačke ekipe humorističke emisije "Uživo subotom uveče", zajedno sa Krisom Farlijem, Majkom Majersom, Dejvidom Spejdom i Adamom Sendlerom.
  • Viktor

    05.10.2020 16:28
    SNL
    SNL je odavno postao dosadna i jeftina politicka anti-Tramp propaganda. Objektivno su mi antipaticni i Tramp i Bajden ali ovo je toliko neduhovito i tupo do ekstrema ukljucujuci i 'publiku' koja se ukljucuje svake sekunde snimljenim smehom,,,
    Keri makar ima dar za komediju pa nekako izvlaci i katastrofa skriptu, al' Boldvin je bio nikakav glumac i u najboljim danima, sada je oziveo karijeru na ovom bizarnom 'imitiranju' Trampa (a realno bih ga ja bolje imitirao).
  • Goran

    05.10.2020 16:00
    Ma nas Micko i "njegov" Vucic su zakon za ove.
  • Džim

    05.10.2020 01:50
    Keri Srbine! Keri Srbine! Keri Srbine!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.