VIDEO: Ponovo odložena premijera filma "Fast and furious 9"

Pandemija je ove godine uzrokovala haos u celom svetu pa i u filmskoj industriji, a posledica toga su i odlaganja premijera filmova.
Film "Fast and furious 9" se trebalo da se pojavi u bioskopima 22. maja ove godine, ali je premijera devetog nastavka popularne franšize odložena za 2. april 2021. godine. Međutim, "Hollywood reporter" piše da će fanovi morati da sačekaju i duže od toga jer je ponovo došlo do pomeranja.
 
Novi datum premijere filma je 28. maj 2021. godine.
 
Odlaganje može imati veze i s novim filmom o Džejmsu Bondu, koji je prvobitno trebalo da bude prikazan 3. aprila ove godine. Potom je film "No time to die" trebalo da bude prikazan u novembru, ali je ponovo pomeren za 2. april 2021. godine.
 
Upravo je to bio drugi datum premijere filma "Fast and furious 9" pa ideja o dva filma u istom danu nije baš najbolja.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.