VIDEO: Ponovo se okupila ekipa serije "The Fresh Prince Of Bel-Air"

Vil Smit predstavio je trejler za šou "The Fresh Prince Of Bel-Air Reunion" u kojem ćemo videti ekipu koja je glumila u kultnom sitkomu.
Oni će pričati o seriji, a prisetiće se i pokojnog glumca Džejmsa LaRua Ejvrija, koji je glumio Fila Benksa.
 
U okupljanju će učestvovati i glumica Dženet Hjubert, koja je igrala Vivijan Benks, ali je otpuštena iz serije i zamenila ju je Dafne Maksvel Rid.
 
Ovim jednokratnim specijalnim sastanakom obeležava se 30 godina od debija sitkoma, a na HBO Maxu trebalo bi da se pojavi u četvrtak, 19. novembra, potvrdio je Smit.
 
"To su ljudi koji su me učinili čovekom kakav sam danas. Nisam mogao da dopustim da ovaj dan prođe, a da ga ne obeležimo", napisao je Vil Smit na Instagramu.
 
  • pape

    18.11.2020 15:15
    ijuu
    Taj Vil Smit mi je uvek išao na jaja!
  • Društvo iz SNS-a

    18.11.2020 14:55
    Kakvo je to nevidjeno smaranje bilo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.