Lejdi Gaga i Bred Pit u trileru "Bullet Train"

Oskarovka Lejdi Gaga pridružila se Bredu Pitu u akcionom trileru "Bullet Train", reditelja Dejvida Liča.
Film može da se pohvali impresivnom ekipom koju čine Džoi King, Eron Tejlor Džonson, Zazi Bic, Brajan Henri, Masi Oka, te Majkl Šenon. 
 
Zak Olkevic napisao je scenarij koji se temelji na japanskom romanu pod nazivom "Maria Beetle", a autor je Kotaro Isaka.
 
Radnja knjige smeštena je u voz iz Tokija do Morioke, u kojem se nalazi pet plaćenih ubica. U kojem će smeru ta priča ići za sada nije poznato jer je scenario tek u pripremi, a ne zna se koliko će verno slediti originalni materijal.
 
Nejasno je hoće li Lejdi Gaga igrati jednog od atentatora, jer se njena uloga još sakriva, ali postoje spekulacije da bi mogla da ima sporednu ulogu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.