Dajan Kiton o novoj verziji "Kuma III": Ovo je za mene ostvarenje sna

To je bio jedan od najlepših trenutaka u mom životu, izjavila je glumica Dajan Kiton nakon što je odgledala novu verziju filma "Kum III".
Američki reditelj Frensis Ford Kopola udahnuo je novi život svom ostvarenju snimljenom pre 30 godina, na koji mnogi filmski kritičari i publika gledaju kao na veliko razočaranje. Reditelj je premontirao mnoge scene, promenio muzičke deonice i čak dao filmu potpuno drugačiji početak i kraj.
 
Uslovno rečeno novi, tročasovni film koji sada nosi naziv "Mario Puzo’s The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone" biće premijerno prikazan 4. decembra u pojedinim bioskopima u Sjedinjenim Američkim Državama, a četiri dana kasnije biće dostupan i na onlajn platformama.
 
Blu rej "Kuma III" moći i da se kupi u fizičkom obliku.
 
Rediteljsku verziju "Kuma III" prvi su imali priliku da pogledaju glumci - Dajan Kiton i Al Paćino na privatnoj projekciji u studiju Paramaunt.
 
"Za mene je ovo ostvarenje sna. Film sam videla na potpuno drugačiji način. Kada sam ga pogledala pre 30 godina, nisam bila sigurna u rezultat. Kritike su bile loše i nije dobro prošao kod publike. Ali sada je Frensis potpuno promenio početak i kraj i, verujte mi, odlično je ispalo", izjavila je američka glumica.
 
Ona je dodala i da nova verzija "Kuma III" baca potpuno novo svetlo na glumačko izvođenje Sofije Kopole kao ćerke Majka Korleonea.
 
"Mislim da je bila fantastična. Baš onakva kakva treba da bude ćerka jednog takvog tipa, koji se nalazi na čelu jedne kriminalne organizacije. Tiha i pomalo prokleta", kazala je američkim medijima Dajan Kiton, koja smatra da joj je uloga Kej Korleone, uz filmove "Crveni" i "Ani Hol", najvažnija u karijeri.
 
Ona je izjavila i da se nada da će uprkos celokupnoj situaciji u filmskom svetu, publika ipak imati priliku da pogleda film na velikom platnu.
 
"Ja volim kad su filmovi veliki. Kad mi stoje ispred nosa. Tako vas obuzmu i odvedu iz ovog svakodnevnog, idiotskog života", kazala je glumica.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.