VIDEO: Ovo je najbolji Božićni film prema oceni na IMDB

IMDB je sastavio listu najboljih božićnih filmova po ocenama gledalaca.
U obzir su uzeti filmovi koji imaju više od 1.000 ocena publike, a najbolji od svih je "It's a wonderful life" iz 1946. godine. Film ima ocenu 8,6, a ocenilo ga je gotovo 400.000 gledalaca.
 
 
Drugi na listi je film "Die hard" sa ocenom 8,2. Reditelj Džon Mektirnan nedavno je rekao da mu nije bila namera da napravi božićni film, ali da je kultno ostvarenje ipak božićni film zbog, kako je rekao, radosti koja je došla iz njega i inspiracije koju je imao u filmu "It's a wonderful life".
 
 
Treći na listi je "The snowman" iz 1982. godine. Nešto više od 12.000 ljudi ga je ocenilo na IMDB-u te je takođe dobio 8,2.
 
  • /

    28.12.2020 19:22
    /
    tokyo godfathers, nekoliko praznih mesta pa tek onda svi ostali
  • J

    27.12.2020 16:37
    J
    Pre neki dan sam ga odgledao na hrt 1. Zaista je najbolji ne samo sa bozicnjom tematikom ima tu dosta toga stoje aktuelnije vise nego ikad u 21 veku. Pola filma sumi oci bile suzne sta napisati vise. Predivan film.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.