Najavljeno snimanje trećeg dela filma "Wonder Woman"

Samo tri dana nakon što je "Wonder Woman 1984" prikazan u bioskopima i na striming servisima, Vorner Bros je najavio snimanje trećeg dela filma, piše "Variety".
Film "Wonder Woman 1984" je zaradio 16,7 miliona dolara u prvom vikendu prikazivanja u SAD-u. Dostupan je i na HBO Maxu, gde ga je takođe gledao veliki broj korisnika ove platforme.
 
"'Wonder Woman 1984' je oborio rekorde i nadmašio sva naša očekivanja, u prva 24 sata ga je pogledao ogroman broj ljudi. Očekujemo da će se ovaj trend nastaviti i nakon vikenda. Drago nam je što smo u ovom teškom periodu fanovima dali priliku da film gledaju iz udobnosti svog doma, odnosno preko HBO-a", rekao je portparol Vorner Brosa Endi Forsel.
 
Režiju i scenario trećeg dela ponovo će potpisati Peti Dženkins, dok se Gal Gadot vraća u glavnoj ulozi.
 
  • Tr

    30.12.2020 15:39
    Film je toliko glup da je i zanimljiv. Neverovatno je da su potrošili toliko novac na snimanje.
  • Nenad

    29.12.2020 18:51
    Ako ce biti kao drugi deo, ne moraju. Ko god je mislio da plati kako bi gledao drugi deo, nek te pare potrosi pametnije.
  • Nesa

    29.12.2020 10:24
    Teska glupost od filma
    Skoro nisam gledao losiji i gluplji film. Totalno razocarenje, a volim inace takav zanr.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.