VIDEO: Premijera filma "Justice League" 18. marta, objavljen trejler

Premijera filma "Justice League" u režiji Zeka Snajdera zakazana je za 18. mart, a sada je izašao i trejler.
On je 2018. godine otišao sa seta originalnog "Justice League" zbog neslaganja sa produkcijom, pa je sada dobio priliku da snimi svoju verziju.
 
Za zvuk je zadužen Džanki XL, sa kojim je Snajder hteo da sarađuje i na prvom filmu, ali je zamenjen u poslednjem trenutku. Ovo je bila samo jedna od promena nakon Snajderovog odlaska.
 
Posle višegodišnje kampanje, uz podršku cele glumačke ekipe, napokon ćemo videti Snajderovu viziju superherojskog Behemota. U filmu će biti i detaljnije ispričana priča o kiborgu zvanom Viktor Stoun, prenosi portal Kliks. Najavljen je i budžet od 70 miliona dolara za poboljšanje vizuelnih efekata i dodavanje novih scena sa više likova poput Darkseida.
 
  • Bobo

    09.03.2021 23:24
    Ček, pored svih glupih filmova ovaj biser u najavi nećemo moći da gledamo u bioskopima?!?
    Za 9 dana je premijera i nigde ga nema u bioskopskoj najavi...
  • Vuk Mitrovic

    16.02.2021 12:27
    Ostvarenje sna i prava poslastica za DC fanove!!! Hvala Snyderu, fanovima i HBO!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.