VIDEO: Objavljen trejler dokumentarca o Tini Tarner

"Tina" je novi dokumentarac o legendarnoj pevačici Tini Tarner, a sada je izašao i prvi zvaničan trejler.
VIDEO: Objavljen trejler dokumentarca o Tini Tarner
Foto: Youtube screenshot (HBO)
Film koji će doživeti svoju premijeru 27. marta, prvobitno je najavljen na Kanskom festivalu 2018. godine, i otkriva život i karijeru pevačice od njenog ranog uspeha početkom šezdesetih godina pa do osamdesetih, kada postaje legenda muzičke scene.
 
U dokumentarcu pojavljuju se kako sama Tarner, tako i Anđela Baset, Opra Vinfri, Kurt Loder, Katori Hol kao i pevačicin suprug Ervin Bah, a između razgovora pojavljuju se arhivski snimci koji nikada ranije nisu viđeni u javnosti ali i lične fotografije i audio zapisi.
 
Dokumentarac su režirali Den Lindzi i Ti Džej Martin.
 
  • jaky

    25.02.2021 18:51
    večna
    jedva čekam ovaj dokumentarac! LEGENDA!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.