Serija "Damin gambit" neće dobiti drugu sezonu

Serija "Damin gambit" završila se nakon jedne sezone na Netfliksu u novembru, ali gledaoci su se nadali nastavku priče o šahovskom vunderkindu Bet Harmon, koja je očarala čitav svet.
Izvršni producent Vilijam Horberg jasno je stavio do znanja da se druga sezona neće snimati.
 
"Divno je znati da su ljudi voleli seriju i da žele da provedu više vremena sa ovim likovima; nikada to nismo tako zamislili. Smatrali smo da serija ima zadovoljavajući kraj i dozvolili bismo publici da popuni prostor šta se dalje dešava sa Bet Harmon. Ništa se nije promenilo, uprkos tome što obožavaoci zahtevaju više. Skot i ja se osećamo zaista srećni zbog celovitosti Betine priče", napisao je Horberg.
 
"Damin gambit" je u prvom mesecu na Netfliksu gledalo 62 miliona gledalaca, što ga čini "najvećom mini-serijom do sada", a Anja Tejlor-Džoj osvojila je Zlatni globus za najbolju glumicu u mini-seriji za otelotvorenje šahovske genijalke u ovoj drami.
  • bravo

    11.03.2021 17:08
    Serija odlicna, a kapa dole i bravo za ocuvanje integriteta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.