Dokumentarni film o Entoniju Bordejnu od jula u bioskopima

Dokumentarni film o preminulom slavnom kuvaru i piscu Entoniju Bordejnu stiže u bioskope ovog leta.
Dokumentarni film o Entoniju Bordejnu od jula u bioskopima
Foto: Youtube screenshot (Team Coco)
"Turneja: film o Entoniju Bordejnu", u režiji oskarovca Morgana Nevila, naći će se na bioskopskim repertoarima od 16. jula, saopštila je američka produkcijska kuća "Focus Features".
 
Bordejn se proslavio posle objavljivanja knjige "Poverljivo iz kuhinje: Pustolovine kroz mračne strane kulinarstva" (Kitchen Confidential: Adventures in the Culinari Underbelli) gde je iskreno govorio o tome šta se dešava iza kulisa u restoranima.
 
Osim knjige koja je objavljena 2000. godine, Bordejnova emisija na CNN "Nepoznati predeli" bila je omiljeni kulinarski turistički vodič.
 
Entoni Bordejn umro je u junu 2018. u 61. godini.
 
Nevil je najpoznatiji po svom Oskarom nagrađenom filmu "20 stopa od zvezde" o životima pratećih vokala nekih od najvećih muzičkih legendi 21. veka.
 
Film "Turneja" imaće svetsku premijeru na Trajbeka filmskom festivalu u junu, a posle toga će biti dostupan na CNN-u i HBO Maksu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.