Anica Dobra nominovana za glavnu glumačku nagradu u Nemačkoj

Proslavljena glumica Anica Dobra nominovana je za prestižnu "Nemačku glumačku nagradu" koja već deset godina predstavlja parametar za kvalitet glumačkog izražaja.
Osim klasičnih kategorija kao što su nominacije za glavnu glumicu i glumca, mladog glumca, postoje i nominacije za glumca u komediji, kao i kategorija "starker auftritt", što bi u doslovnom prevodu značilo "jak nastup" ili "izuzetna gluma".
 
Anica Dobra je nominovana upravo u ovoj kategoriji za ulogu Lejle u filmu "Fox in a hole". 
 
Film se bavi životima mladih ljudi u zatvoru, kao i odnosom sa njihovim novim nastavnikom i novopridošlom zatvorenicom, koja je u isto vreme i zatvorenica svog tela.
  • Sima

    12.06.2021 17:18
    Bravo
    Čestitke i neka Anica osvoji nagradu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.