VIDEO: Smrtonosni virus, apokalipsa i Džon Malkovič - objavljen trejler za "The Survivalist"

Izašao je službeni trailer za nadolazeću postapokaliptičnu dramu "The Survivalist" u kojoj glume Rubi Modin, Džonatan Ris Mejers i Džon Malkovič.
To je aktuelni film o globalnoj pandemiji koja uzrokuje pad društva. Mejers glumi bivšeg agenta FBI-a koji štiti mladu ženu od vođe bande (Malkovič) koji želi ženu za sebe jer ima jedinstven imunitet na virus koji je uništio društvo, piše Bosonoga.
 
Trejler prikazuje svet koji se raspao i bitku između Mejersa i Malkoviča na ranču. U fokusu ovog sukoba je Sara, koju glumi Modin i koja je izgleda jedina nada da svet mora da se vrati u normalu.
 
"The Survivalist" dolazi od režisera Džona Kijsa, koji je prethodno radio sa Malkovičem u ostvarenju "Rogue Hostage".
 
Film dolazi u bioskope i on-demand 1. oktobra.
  • Milicajac frilenser

    20.08.2021 11:24
    The girl who is the key to everything.

    Jedno te isto, jedno te isto...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.