Snima se spinof serija filma "Trejnspoting"

Četvrt veka od premijernog prikazivanja kultnog filma "Trainspotting", snima se spinof serija o njegovim junacima.
Glumac Robert Karlajl, koji je u orignalnom ostvarenju igrao Begbija, tvrdi da se trenutno radi na adaptaciji nastavka čuvenog istoimenog romana Irvina Velša. 
 
"Irvin i ja smo mnogo razgovarali sa grupom izvanrednih producenata u Londonu o nastavku priče o 'Trejnspotingu'. Kao što znate, postoji i knjiga 'The Blade Artist', koja u potpunosti govori o Begbiju i njegovoj ludoj priči. Sve je još u povoju, ali deluje sasvim izvesno da će se na kraju desiti", rekao je Karlajl za NME.
 
Glumac je ispričao da će najverovatnije biti reč o mini seriji od šest epizoda.
 
"To je ogromna priča i teško je upakovati je u sat i po, naročito ako želite da zadržite osnove knjige", rekao je on.
 
"The Blade Artist" objavljen je 2016. godine, a govori o Begbijevoj prošlosti i sadašnjosti. On se sada zove Džim Frensis i živi u Kaliforniji sa ženom i dve ćerke, a onda se vraća u Škotsku na sahranu svog ubijenog sina. Roman je jedan od pet iz sveta "Trejnspotinga": nakon originala iz 1993, objavljen je nastavak "Porno" 2002. godine, zatim prednastavak "Skagboys" 2012, dok je 2018. objavljena Velšova knjiga "Dead Man's Trousers".
 
Snimljen je i nastavak "Trejnspotinga" - "T2". Velš je u intervjuima sugerisao da bi mogao da se dogodi i treći deo franšize, ali deluje da će se priča o Begbiju prvo naći na malim ekranima.
  • Policajac freelancer

    04.10.2021 21:07
    T2 je retko uspešan nastavak nekog filma, raduje me spinof!
  • Bela

    04.10.2021 19:25
    Begbi !
    Trainspotting je odlican film.
    Mogu da ga gledam do besvesti i da se smejem!
    Ne znam kakve ce biti serije ali se nadam dobrom nastavku filma kroz serije. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.