Maska jednog od Orkova u "Gospodaru prstenova" napravljena da liči na Harvija Vajnstina

Maska jednog Orka u filmu "Gospodar prstenova" napravljena je da liči na nekadašnjeg holivudskog producenta Harvija Vajnstina.
Glumac Elajdža Vud, koji je glumio Froda Baginsa u filmu rekao je da je Vajnstin bio toliko omražen u timu, koji je radio na "Gospodaru prstenova", da je maska za jednog Orka napravljena po njegovom liku.
 
Prisećajući se vremena tokom snimanja "Gospodara", glumac je u podkastu Daksa Šeparda rekao da je Vajnstin nametnuo naizgled nemoguće uslove Piteru Džeksonu da pravi filmove sa nekim drugim studijom.
 
Međutim, Džekson je to uspeo obezbedivši ugovor sa "New Line Cinema" za svoju franšizu, a Vajnstinu se osvetio tako što je masku za jednog Orka u filmu napravio da liči na njega. 
 
Vud je ispričao da je njegov kolega Šon Ostin koji je igrao Semvajza Gemdžija u drugom intervjuu rekao da je primetio masku kad je došao na set, piše Huffington Post.
 
 
"Video je maske Orkova i jedna je, a toga se živo sećam, napravljena da liči na Harvija Vajnstina. Mislim da je u redu da se o tome sada priča, jer je lik u zatvoru", prisetio se glumac. 
 
Vajnstina je za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje optužilo više od 80 žena, a trenutno odslužuje kaznu zatvora od 23 godine, nakon što je proglašen krivim za dva slučaja silovanja. U julu je isporučen sudu u Los Anđelesu, gde će se suočiti sa još optužbi. 
  • Ratko

    10.10.2021 14:50
    Sličnost je neverovatna.
  • Sabahudin

    09.10.2021 12:53
    Omerović
    Ovo je amerikanski vlasnik škole glume...
  • ntt

    09.10.2021 10:49
    taj bese glavni ork

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.