Počelo snimanje novog Indijane Džonsa na Siciliji

Harison Ford je na Siciliji snimio prve scene još jednog filma o Indijani Džonsu.
Film u Diznijevoj produkciji će u Italiji biti sniman u mestima Trapani, San Vito Lo Kapo, Segesta i Kefalu.
 
Trebalo bi da košta oko 20 miliona evra, a na njemu će raditi oko 600 ljudi. 
 
Kako prenosi list Republika, na Siciliji je rezervisano 400 hotelskih soba samo za ljude zaposlene na filmu po ukupnoj ceni od oko 400.000 evra, dok su za zvezde filma iznajmljene vile po ceni od 20.000 evra.
 
Peto poglavlje sage o najpoznatijem arheologu na svetu režira Džejms Mangold umesto Stivena Spilberga, a u filmu se pojavljuje i Antonio Banderas.
 
 
Premijera filma se očekuje 29. jula 2022 nekoliko dana nakon što će Harison Ford napuniti 80 godina.
  • Nemanja

    11.10.2021 14:56
    Blaćenje...
    Na stranu gerijatrijski doktor Džons, kog će Harrison da upropasti kao što je i Hana Sola u onim đubradima od Star Wars wannabees, 20 milki je smohotresno mali budžet za film koji pretenduje da bude spektakl ("epski", "blokbaster"...), veće budžete imaju (dobre) serije na striming servisima i video igre. Dakle, pored mrcvarenja glavnog lika, očekujmo i CGI-prepunjeno đubre u kom od likova, glume i scenografije neće biti ništa. Dizni je postao sinonim za nekvalitet i grobar svega čega se dotakne :(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.