Čovek koji je Boldvinu dao oružje pod lupom, ranije otpušten zbog slične greške

Dejvid Hals, pomoćnik reditelja filma "Rust", koji je glumcu Aleku Boldvinu pre pucnjave na setu predao rekvizit, na jednom od prethodnih projekata je otpušten iz filmske produkcije.
On je dobio otkaz nakon što je u incidentu s oružjem povređen član ekipe, otkrila je producentska kuća Roket soul studios za CNN.
 
Hals je 2019. godine bio pomoćnik reditelja na snimanju filma "Freedom's Path". I tad je pištolj "neočekivano opalio", no član tonske ekipe uspeo je da se skloni na vreme. Produkcija je odmah zaustavljena, a tonca je odmah na setu pregledao lekar i savetovao mu da potraži medicinsku pomoć. U produkciju se vratio nekoliko dana kasnije.
 
Dejvid je nakon incidenta uklonjen sa snimanja i otpušten iz produkcije, saopštila je firma Roket soul studios.
 
"Snimanje se nastavilo tek nakon što je Hals otišao s radnog mesta. Tad je podneta i prijava o incidentu. Dejv se jako kajao zbog nesrećnog događaja i razumeo je razloge zbog kojih je dobio otkaz. Angažovali smo novog pomoćnika reditelja i novog oružara, a produkcija filma uspešno je završena", navela je kompanija.
 
Član tonske ekipe koji je radio na filmu "Freedom's Path" nije želeo da komentariše incident, a nedostupan je bio i Hals.
 
Podsetimo, Alek Boldvin je prošle nedelje u Novom Meksiku slučajno usmrtio Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu. Holivudski glumac potpuno je skrhan zbog tragedije, kao i njegova supruga, koja se tim povodom oglasila na svom profilu na Instagramu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.