Nikolas Kejdž ne želi da ga nazivaju glumcem

Glumac Nikolas Kejdž bi radije da ga oslovljavaju sa glumački izvođač.
Nikolas Kejdž ne želi da ga nazivaju glumcem
Foto: Youtube (Screenshot)

Oskarovac, poznat po ulogama u filmovima kao što su "Leaving Las Vegas" i "Face/Off", kazao je da nije oduševljen kada ga nazivaju glumcem.

"Za mene to uvek znači - O, sjajan je glumac, zato je sjajan lažov", objasnio je Kejdž, dodajući da preferira izraz "glumački izvođač".

"Zato što glumački izvođač znači da srcem radiš taj posao ili da koristiš svoju maštu, sećanja, snove i daješ nešto od toga kako bi komunicirao sa publikom", pojasnio je Kejdž.
 
Od nedavno, publika ga može gledati u filmu "Pig", a za režisera ovog ostvarenja, Majkla Sarnoskog, Kejdž kaže da je "arhanđel Majkl".
 
"Znao sam da sam nakon par filmskih pokušaja bio marginalizovan u studijima i da niko nije želio da me pozove. I zato sam znao da ako me neko pozove to će biti neki mladi režiser koji će se sećati mojih ranijih filmova i znati da sam pravi za njegov scenario. I zato, on nije samo Majkl, već arhanđel Majkl", ispričao je glumac.
  • Radmilo

    04.01.2022 11:24
    Nekad bilo kod nas "izvođač glumačkih radova"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.