"Nečista krv" postaje prvi film na srpskom jeziku koji će se naći na Netfliksu

Film "Nečista krv" u režiji Milutina Petrovića biće prvo ostvarenje na srpskom jeziku koji će se naći na najvećoj filmskoj platformi Netfliks.

Kako je za Novu.rs poručila glumica Anđela Jovanović koja u filmu rađenom po scenariju Vojislava Nanovića, tumači ulogu Tašane, film će na Netliks platformi biti dostupan počevši od 17. januara.

Ona je ovu vest prethodno podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu.

Film "Nečista krv" prati priču o Hadži Trifunu, koga glumi Dragan Bjelogrlić, kao uglednom srpskom trgovcu koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom.
 
Dok Trifun priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi, nego i sama njegova porodica.
 
Glavne uloge u filmu Milutina Petrovića tumače Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Nela Mihailović.
 
 
"Uskoro 'Nečista krv' na Netflixu! Velika mi je čast što će naš voljeni film biti prvi film na srpskom jeziku koji će biti na najvećoj filmskoj platformi. Preponosna sam na ceo tim koji je vredno radio na ovako važnom projektu za našu kinematografiju. Velika stvar, bravo ljudi!", navela je Jovanović na svom Instagramu.
  • Ex faca

    10.01.2022 09:42
    Sreća
    .... je što ovo dete(devojka) liči na majku, i još je lepša, ane na oca.
    Svo pštovanje porodici,a serija 3+/10
    Netfliks nije nedodirljiv, ko ima želju, ima načina da se skine
  • e.mo

    10.01.2022 01:31
    mo.e
    Na netflixu prolaze serije koje se uglavnom ticu feminizma, zena koje su potlacene,problema patrijarhata i sl.Stoga se i ova serija nasla na netflixu,kvalitet uopste nije presudan. Bitno je da li se tema svrstava u politicke redove koje propagira netflix...lgbtq,feminizam itd. Nije da imam nesto protiv tih tema , ali bi na to trebali reditelji da obrate paznju ako hoce uspeh na inostr.trzistu. Bitno je da scenario ima subkontekst ovih socijalnih pitanja.
  • Dark Ritual

    09.01.2022 21:23
    A film o pijanduri i kockaru koji je promašio temu skaradne maske, koji je opisao nepostojeće dogašaje a važne ignorisao i potpuno iskrivio i izmenio priču? kad će on? Veći promačaj odavno nisam odgledao. Što kaže jedan prvih pola sata sam mislio da gledam pinokija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.