Runi Mara će glumiti Odri Hepbern

Stiže još jedan film o životu legendarne glumice Odri Hepbern.

Iako pojedinosti još nisu poznate, rediteljsku palicu preuzeo je Luka Gvadanjino ("Call Me By Your Name"), a za scenario će biti zadužen Mihael Mitnik.

Odri Hepbern će igrati Runi Mara, koja se proslavila filmovima "The Girl With the Dragon Tattoo" i "Carol", za koje je bila nominovana i za Oskara.
Odri Hepbern je u kratkom roku postala jedna od najplaćenijih glumica svog vremena, ponajviše zahvaljujući ulozi u filmu "Breakfast at Tiffany's", a zatim i filmovima "Roman Holiday" i "My Fair Lady". Osvojila je nagrade poput Emija, Oskara, Tonija i Gremija, a dobitnica je i brojnih priznanja za svoj humanitarni rad.
 
Bila je poznata po svom upečatljivom modnom stilu. 
 
Preminula je 1993. godine u 63. godini nakon borbe sa teškom bolešću.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.