VIDEO: Numi Rapas u novom post-apokaliptičnom Netfliksovom filmu

Objavljen je trejler za novi švedski SF "Svart krabba", odnosno "Black Crab" u kome glavnu ulogu tumači Numi Rapas.
U post-apokaliptičnom svetu, vojna misija od šestoro ljudi mora da obezbedi misteriozni transport preko ledenog arhipelaga, koji može da okonča veliki rat. I dok četa napreduje kroz neprijateljsku teritoriju, oni zapravo nisu svesni s koje strane vreba najveća opasnost. Karolin Ed, nekadašnja brza klizačica, shvata da je cilj misije, zapravo, nešto sasvim drugo.
Reditelj ovog ostvarenja je Adam Berg, debitant u sferi igranog filma, koji je u svojoj zemlji poznat kao autor muzičkih spotova.
Film je sniman pod okriljem Netfliksa, a premijera je predviđena za 19. mart ove godine.
 

Teme

FILM
  • Ivan

    28.02.2022 22:38
    Da su malo sačekali mogli su imati mnogo zanimljiviji scenario sa atomskim ratom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.