VIDEO: Objavljen trejler serije o prvoj superjunakinji muslimanki

Marvel Comics predstavio je 2013. godine Kamalu Khan, poznatu i kao Ms. Marvel, prvu superjunakinju muslimanske veroispovesti.
Sada je dobila seriju Ms. Marvel, za koju je izašao i prvi trejler.
Kao i strip, serija prati pakistansko-američku tinejdžerku Kamalu Kan koja živi u Nju Džerziju i obožava superjunakinju Captain Marvel i Avengerse, a jednog dana otkriva da ima moći koje je stavljaju rame uz rame herojima na koje se ugledala ceo život.
Kamalu glumi Iman Velani, a pridružuju joj se Sagar Šaik kao njen stariji brat Amir, Mohan Kapur i Zenobia Šrof kao njeni roditelji Muniba i Jusuf, Met Linz kao njen najbolji prijatelj Bruno i Aramis Najt u ulozi osvetnika poznatog kao Red Dagger.
 
"Činjenica da se serija snima i da uključuju ovog lika u Marvelov univerzum je ono što je važno. Ne moram da krećem od sebe i govorim o tome da sam muslimanka i Pakistanka - sve to dolazi do izražaja u seriji. Ljudi koji vide osobu poput mene uključenu u projekat koji je toliko velik, mislim da je to dovoljno inspirativno", rekla je Velani za Variety.
 
Ms. Marvel premijeru će imati 8. jula na striming platformi Disney+, a Marvel s likom Kamale Kan ima velike planove jer je već uključena u njihov idući hit The Marvels, čija premijera bi trebalo da bude u februaru 2023.
 
  • Realno

    21.03.2022 00:21
    Film bi bio daleko zanimljiviji ako glavnu ulogu dobije Mia Kalifa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.