LeBron Džejms dobitnik Zlatne maline za najgoreg glumca

LeBron Džejms sigurno je mislio da će ulogom u filmu "Space Jam" postići uspeh na dodeli Oskara, a ne na uručenju Zlatnih malina, saopštili su organizatori nagrade za najgora filmska ostvarenja.
LeBron Džejms, zvezda NBA, osvojio je neslavnu titulu za lošu glumu u filmu u kojem su kombinovane uživo akcione scene i likovi iz crtanih filmova kao što Duško Dugouško i Patak Dača.
 
Film je dobio tri Zlatne maline, naveli su organizatori koji su ostvarenje opisali kao "reklama od 115 minuta u kojoj se reklamiraju svi proizvodi Vornera".
Najgori film je mjuzikl posvećen pokojnoj britanskoj princezi Dajani, koji je inače imao najviše nominacija, ukupno devet.
 
Džared Leto je krunisan u kategoriji najgore muške sporedne uloge u filmu "House of Gucci".
Kako su ranije naveli, organizatori Zlatne maline su ove godine osetili potrebu da Brusu Vilisu uvedu posebnu kategoriju koju su nazvali "Najgori nastupi Brusa Vilisa u filmu 2021. godine".
 
Zlatna malina dodeljuje se od 1980. godine, a nominacije bira 1.000 članova Fondacije "Zlatna malina" koja parodira američku Akademiju filmskih umetnosti i nauka.
 
Za prijem u tu fondaciju dovoljna je pretplata od 40 dolara godišnje.
 
 
Pobednici koji obično ne dođu na ceremoniju dodele, dobijaju skulpturicu zlatno-žute maline koja košta 4,79 dolara.
 
Do sada su jedini "pobednici" koji su došli na ceremoniju dodele bile Sandra Bulok i Hale Beri.
 
Pobednici se svake godine proglašavaju dan pre dodele Oskara, nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauka.
  • Mile rent-a mozak

    27.03.2022 13:55
    Ako ga je sramota Zlatne maline, može lepo da dođe u Srbiju, primi ga predsednik, ovaj mu ko Terzić medalju, pokloni Malinu. Zlato je zlato, a nije iz fundusa. Još kad mu se pohvali da studira za trenera, Lebron će se izbezumi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.