Reditelj serije "Squid Game" radi na filmu "Klub ubijanja starih ljudi"

Tvorac hit serije "Squid Game" Huang Dong Hjuk trenutno radi na novom filmu za koji kaže da je inspirisan jednim romanom Umberta Eka.
Govoreći na kanskom događaju MiPTV posvećenom televizijskom programu, on je otkrio da je već napisao 25 strana plana projekta koji će "sasvim sigurno biti još jedan kontroverzan film".
"Biće još nasilniji od 'Squid Game'", rekao je Huang, dodajući da je radni naslov ostvarenja "Kiling Old People Club", odnosno "Klub ubijanja starih ljudi".
Reditelj je istakao i to da je već isplanirao gde će se sakriti od starih, nakon premijere najavljenog i u najavi kontroverznijeg ostvarenja.
 
On je, takođe, ispričao da radi na scenariju za drugu sezonu "Squid Game" i da se nada da će se na Netfliksu prikazati 2024.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.