Potvrđeno: Snima se nastavak Betmena, u glavnoj ulozi ponovo Robert Patison

Film "Betmen" sa Robertom Patisonom u naslovnoj ulozi dobiće svoj nastavak, potvrdio je studio Vorner Bros.
Nova priča o maskiranom osvetniku najavljena je na CinemaCon događaju koji se trenutno održava u Las Vegasu, a Met Rivs otkrio je da su mu ponovo povereni scenario i režija.
Premijera poslednjeg "Betmena" bila je u martu, a film je tokom prvog vikenda prikazivanja zaradio čak 134 miliona dolara u Sjedinjenim Američkim Državama, što je i dalje najuspešniji početak bioskopskog života nekog filma u 2022. godini. 
Do sada je inkasirao 759 miliona dolara i film je sa najboljom zaradom ove godine, piše Variety.
 
Vorner Bros ove godine je odlučio da svojim ostvarenjima da šansu i u bioskopima, pre nego što ih prikaže na striming servisima, nakon što je tokom cele 2021. simultano prikazivao nove filmove i na HBO Maks. Plan je da se novi naslovi prikazuju u bioskopima 45 dana, pre nego što budu objavljeni i na striming servisu, a to će biti slučaj i sa filmovima "Elvis" (24. jun), "DC League of Super-Pets" (29. jun), "Creed III" (23. novembar) i "Shazam! Fury of the Gods" (16. decembar).
 
Met Rivs nam je u svojoj viziji Betmena prikazao njegove početke, kao "najboljeg detektiva na svetu", dok prati maničnog ubicu Zagonetača (Riddler), kog igra Pol Dejno.
 
Lik Žene Mačke tumači Zoi Kravic, Endi Serkis je Betmenov batler Alfred Penivort, dok je Kolin Farel ozloglašeni Pingvin.
 
Kritici se takođe dopala ova verzija superjunaka, pa film na portalu Rotten Tomatoes beleži odličan skor od 85 procenata.
  • Novonasađeni

    30.04.2022 09:08
    Još jedan
    Dokaz da zarada i kvalitet filma ne idu uvek ruku pod ruku. Gledao sam "novog" Betmena i prilično sam razočaran.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.