U pripremi nastavak "Prljavog plesa", glumiće Dženifer Grej

Nakon 35 godina otkad je originalni "Prljavi ples" stigao u bioskope, zvanično je potvrđeno da je u pripremi novi nastavak.
U pripremi nastavak "Prljavog plesa", glumiće Dženifer Grej
Foto: Youtube (Screenshot)

U njemu bi trebalo da se svojoj kultnoj ulozi vrati - Dženifer Grej, prenosi portal Nova.rs.

Producentska kompanija "Lionsgate" ovu vest je objavila tokom svoje "CinemaCon" prezentacije, samo uz jednu tajnovitu rečenicu i bez ikakvih detalja. Dovoljno da mnoge ljubitelje ovog filmskog klasika vrate u osamdesete kada se čekalo u redovima ispred blagajni bioskopa da se kupi karta i na velikom platnu vidi Patrik Svejzi u ulozi koja ga je vinula u zvezde.

"Dženifer Grej se vraća u rizort Kelerman u sledećem poglavlju", napisali su, misleći pritom na luksuzno odmaralište u kome je smešten originalni klasik iz 1987. godine, piše "Dejli mejl".
 
Kultni "Prljavi ples" pratio je Frensis "Bejbi" Hausman (Dženifer Grej) koja je leto 1963. provela u rizortu Kelerman sa svojom porodicom. Tamo upoznaje instruktora plesa Džonija Kesla, koga je igrao Patrik Svejzi (1952-2009). U filmu su se pojavili i Džeri Ormah, Sintija Rouds, Džek Veston, Keli Bišop, Džejn Bruker, Loni Prajs i Vejn Najt.
 
"Prljavi ples" je postao veliki filmski hit, zaradivši 64 miliona dolara, dok je budžet bio samo šest miliona. Osvojio je Oskara za najbolju originalnu pesmu za "The Time of My Life".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.