Film o Harviju Vajnstinu na jesen u bioskopima

Studio Univerzal najavio je premijeru filma o Harviju Vajnstinu pod nazivom "She said" za 18. novembar ove godine.
Ovo igrano ostvarenje zasnovano je na pričama novinarki Njujork tajmsa nagrađenih Pulicerovom nagradom, Džodi Kantor i Megan Tui, koje su istraživale prijave seksualnog zlostavljanja protiv ozloglašenog holivudskog producenta.

Film prati tok dešavanja opisan u istoimenoj knjizi iz 2019. koju je napisala Kantor. U filmu tu novinarku igra Zoi Kazan, a njenu koleginicu Tui - Keri Maligan.

U filmu, koji je režirala Marija Šreder, igraju i Patriša Klarkson i Samanta Morton, prenosi Independent.
 
Vajnstin je na sudu u Njujorku 2020. godine osuđen za seksualni napad i silovanje na 23 godine zatvora.
 
Presuda je bila prekretnica za pokret #MeToo, nakon dve godine od optužbi koje su žrtve iznele u ispovesti za Njujork Tajms i Njujorker.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.