FOTO: Najavljeno snimanje nastavka filma "Džoker" sa Hoakinom Finiksom

Reditelj Tod Filips otkrio je da je u pripremi nastavak Džokera, filma iz 2019. godine.
Na Instagramu je podelio fotografije scenarija. 
Scenario je naslovljen "Joker: Folie a deaux", što na francuskom označava medicinski izraz koji se odnosi na mentalni poremećaj koji pogađa dvoje ili više ljudi. 
Na scenariju stoji datum 18. maj 2022, a kao autori navode se Skort Silver i Tod Filips, koji su napisali i Džokera iz 2019. godine.
 
 
Na jednoj od objavljenih fotografija vidi se glumac Hoakin Finiks, zvezda Džokera, kako čita scenario.
 
Originalni film pratio je život izmučenog komičara Artura Fleka, kojeg osećaj potlačenosti u društvuna kraju transformiše u zloglasnog negativca. Osim Finiksa, koji je igrao glavnu ulogu, glumačka postava filma uključivala je Roberta de Nira i Zazi Bits.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.