VIDEO: Objavljen prvi tizer za završnicu četvrte sezone serije "Stranger Things"

Finale četvrte sezone serije "Stranger Things" u kojoj važnu ulogu ima i srpski glumac Nikola Đuričko, biće dostupno od 1. jula na Netfliksu.
Od ranije je poznato da se drugi deo ove sezone sastoji od dve epizode filmskog formata: jedna će trajati sat i 25 minuta, a druga čak dva sata i 19 minuta.
"To je ogromna, ogromna završnica. Neću da kažem da je sve u akciji, ali ima mnogo akcionih scena i mnogo velikih emotivnih trenutaka za likove", nagovestio je za "Entertainment Weekly" kreator serije Met Dafer, dodavši da u rukavu imaju još iznenađenja.
Novi trejler ne otkriva šta se dogodilo sa Jurijem, likom kog u seriji igra Nikola Đuričko, ali ni Džojs (Vinona Rajder) i Dmitrijem koji su u Rusiji, a nema novosti ni o Džonatanu, Vilu, Majku i Argajlu iz Kalifornije.
 
Ukoliko niste gledali dosadašnje epizode četvrte sezone, imajte u vidu da ostatak teksta sadrži "spojlere" i da bi mogao da vam pokvari doživljaj.
 
Sedma epizoda koja je okončala prvi deo sezone donela je neočekivana otkrića. Vekna, neprijatelj naših junaka, zapravo je Henri Kril, prvo dete sa specijalnim moćima koje je privuklo pažnju dr Martina Brenera, poznato i kao Jednica (One). 
 
Jedanaestica (Eleven) je shvatila da se s njim već suočila u ranijem detinjstvu, ali da je blokirala sećanja kada je on massakrirao gotovo sve u laboratoriji u Hokinsu. Ona je tada otvorila portal u Naopaki svet i tamo ga zatvorila, a on je u međuvremenu mutirao u stvorenje koje smo upoznali kao Veknu.
 
Sudeći po tizeru, sada će se ponovo suočiti. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.