VIDEO: Serija o prvoj Marvelovoj superheroini muslimanki oduševila gledaoce

Kritičari su pozdravili objavljivanje serije "Ms. Marvel", prve Diznijeve priče o superheroini muslimanki.
Serija se fokusira na štrebersku tinejdžerku i obožavateljku stripova "Osvetnika" Kamalu Kan, koju igra pakistansko-kanadska glumica Iman Velani. Kamala, koja je predstavljena u stripovima 2013. pre nego što je dobila svoju seriju, bila je Marvelov prvi muslimansko-američki superheroj.
U recenziji s pet zvezdica, Gardijan je naveo: "Ona je duhovita, šarmantna i bez napora odbacuje predrasude."
Marvelovi superheroji "skaču" sa stranica stripova i na TV i filmske ekrane od 1970-ih, ali u novije vreme bilo je pokušaja da se modernizuju njegovi likovi.
 
Na početku nove serije, Kan primećuje nedostatak superheroja koji liče na nju. Ona fokusira svoju pažnju na to da bude umetnica i vlogerka. Međutim, to se ubrzo menja kada naiđe na staru narukvicu koja je pripadala njenoj mističnoj prabaki.
 
Iako će jednog dana tinejdžerska heroina postati jedan od najmoćnijih Marvelovih boraca protiv kriminala, čini se da serija služi kao priča o njenom poreklu.
 
  • Лиманац

    13.06.2022 11:50
    Очекујем ускоро Марвелову серију о суперхероју српском патриоти који има супермоћ ћириличарства, кога он погледа тај почне да пише ћирилицом.
  • Goran

    12.06.2022 22:05
    Prvi i osnovni
    Razlog - da se uzmu pare od Muslimana, producenata, sponzora i publike. Amerikanci i politicke, rasne i druge jednakosti i postovanje razlicitosti... Samo profit, skrupula bez, sto kazu mladi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.