Lejdi Gaga pregovara za ulogu Harli Kvin u novom Džokeru

Lejdi Gaga mogla bi glumiti Harli Kvin u sledećem filmu o Džokeru.
Glumica je u vrlo ranim pregovorima za pojavljivanje u nastavku filma reditelja Toda Filipsa.
Margo Robi glumila je Harli Kvin u filmu" Suicide Squad" iz 2016, u nastavku iz 2021. godine, kao i u filmu "Birds of Prey" iz 2020. godine.
Nisu otkriveni nikakvi detalji o novom filmu, ali navodno je u pitanju mjuzikl.
 
Tod Filips objavio je naslovnu stranicu scenarija na društvenim mrežama sugerišući da je podnaslov filma "Folie à Deux", što je referenca na psihijatrijski sindrom u kojem dvoje ljudi deli zabludu.
 
Iako je poznata kao pevačica, Lejdi Gaga već je ostvarila niz zapaženih filmskih uloga. Za ulogu u filmu "Zvezda je rođena" bila je nominovana za Oskara, a kasnije je ostvarila i nominacije za Baftu i Zlatni globus za najbolju glumicu zahvaljujući ulozi u filmu "Kuća Guči".
  • Da peva na primer

    14.06.2022 20:27
    Ova bar zna da glumi.
  • j

    14.06.2022 15:17
    l
    Iako sam laik cini mi se da je LG bolja cak i od mnogih skolovanih glumica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.