Snima se serija o životu Džona Snoua nakon događaja u Igri prestola

Serija o avanturama Džona Snoua nakon zbivanja u Igri prestola navodno je u ranoj produkciji, javlja "The Hollywood Reporter".
Kit Harington ponovo će biti angažovan za ulogu, a za snimanje je zadužen HBO.
U osmoj i poslednjoj sezoni Igre prestola Džon Snou je otkrio da je njegovo pravo ime Egon Targarjen i da je potencijalni naslednik Gvozdenog prijestola. U finalu serije proteran je iz Vesterosa i otputovao je severno od Zida kako bi ostavio svoj stari život iza sebe.
Otkako se Igra prestola završila, Harington se pojavio u Marvelovom filmu "Eternals" iz 2021, a nedavno je glumio u predstavi "Henry V".
 
Glumac je bio poznat po tome što je izdržao neka od najzahtevnijih snimanja Igre prestola, uključujući zloglasnih 11 nedelja zimskih noćnih snimanja poslednje sezone u Severnoj Irskoj.
 
HBO i Kit Harington još nisu potvrdili ni demantovali glasine o snimanju serije.
 
Obožavaoci će u međuvremenu od avgusta moći da uživaju u seriji "House of the Dragon", koja će pričati priču o događajima koji su prethodili svemu, sa fokusom na porodici Targarjen.
  • Suncokret

    19.06.2022 23:30
    Što bi rekao naš preCednik:
    "Winter Is Coming"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.