Poznato nekoliko detalja o drugoj sezoni serije "Squid Game" - džinovska lutka dobija dečka

Ove nedelje je zvanično najavljena druga sezona "Squid Game-a", koja bi na ekrane trebalo da dođe tek 2023. ili 2024. godine. Napominjemo da tekst sadrži spojlere.
Korejska serija, koja je premijerno prikazana prošlog septembra, pratila je grupu siromašnih civila koji se bore za svoje živote u smrtonosnom nadmetanju da osvoje dovoljno novca za otplatu dugova.
Mesec dana nakon objavljivanja, "Squid Game" je postala najgledanija serija na platformi i oborila je rekorde postavši prva serija na stranom jeziku i prva korejska serija koja je nominovana za nagradu SAG.
Kreator serije Hvang Dong-Hjuk rekao je za "Variety" i "The Hollywood Reporter" da nije previše zainteresovan za snimanje druge sezone, tvrdeći da je izgubio šest zuba zbog stresa tokom snimanja prve sezone.
 
Međutim, u novembru je u intervjuu za "AP Entertainment" potvrdio da je u "procesu planiranja" druge sezone, rekavši: "Ne ostavljate nam izbora."
 
Evo šta se do sada zna o novoj sezoni Squid Game-a, kojoj se mnogi raduju...
 
Protagonista Seong Gi-hun pojaviće se u drugoj sezoni
 
Nakon pobede na nadmetanju po cenu života svog prijatelja Čo Sang-vua, Gi-hun je pao u depresiju. Na kraju finala, Gi-hun je suočen sa odlukom da nastavi sa svojim životom i bude sa svojom ćerkom ili zaustavi smrtonosnu igru jednom zauvek. Izgleda da je izabrao ovo drugo.
 
U saopštenju objavljenom u nedelju, kreator igre "Squid Game" Hvang potvrdio je da će se Gi-hun vratiti u drugoj sezoni. Iako obim njegove uloge u drugoj sezoni nije razjašnjen, verovatno će se boriti protiv ljudi koji su zaduženi za takmičenje.
 
Dva negativca iz prve sezone vratiće se i u drugoj sezoni
 
Hvang je potvrdio da će se glavni negativac vratiti u drugoj sezoni i da bi se mogao pojaviti i "čovek u odelu". Oba lika su bili zlikovci koji su bili deo tajne organizacije koja je vodila smrtonosno takmičenje.
 
 
Jeziva lutka ubica ima dečka?
 
Hvang nije otkrio mnogo o zapletu druge sezone, ali je napisao: "Upoznaćete i Jang-hiinog dečka, Čeol-su."
 
 
Ioung-hee je ime jezive džinovske robotske lutke, zasnovano na pravoj statui korišćenoj u igrici "Crveno svetlo, zeleno svetlo" u prvoj epizodi prve sezone.
 
Jang-hi i Čeol bili su dobro poznati likovi iz starih južnokorejskih udžbenika, često prikazivani kao najbolji prijatelji. To bi moglo značiti da će serija imati još jednu smrtonosnu igru koja uključuje džinovsku, jezivu lutku.
 
Ostali glumci iz prve sezone mogli bi da ponove svoje uloge u drugoj sezoni
 
Hvang je rekao da će "pokušati da uradi nešto" da vrati glumce koji su igrali likove koji su umrli tokom prve sezone.
 
Druga sezona možda nije kraj priče
 
Navodno se pregovara o trećoj sezoni serije. Netfliks nije potvrdio da su glasine tačne, ali je kreator serije potvrdio da bi druga sezona mogla otvoreno da se završi kako bi se ostavio prostor za više priča u budućnosti.
  • we4

    19.06.2022 20:02
    Ne volim rijalitije i zato mi je bzv ideja da ovo pretvaraju u rijaliti. Ne sumnjam da ce II sezona biti dobra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.