U Australiji se snima novi nastavak filma "Mad Max"

U Australiji se snima nastavak filma "Mad Max: Fury Road".
Već je ranije bilo najavljeno da će se nastavak, poznat kao "Furiosa", snimati u tom području.
Film je "prequel" filma iz 2015. koji objašnjava pozadinu lika Furioze, koju je pre glumila Šarliz Teron, a sada Anja Tejlor - Džoj. 
Trenutno je nepoznato da li će biti više vozila iz filma iz 2015. u nastavku, poput Furiozinog "War Riga" ili Maksovog "Ford Falcon Interceptora" iz 1973, pišu strani mediji.
 
Australijski fotoreporter na Instagramu je objavio masivni postapokaliptični set, klasične automobile, krosere i produkcijske ekipe na Send Hilsu - lokaciji na kojoj je snimljen "Mad Max: Beyond Thunderdome" iz 1985.
 
Najnoviji deo oslanja se na praktične efekte i setove iz stvarnog sveta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.