Nema više Džeka Speroua, Džoni Dep neće ponovo glumiti u Piratima

Džoni Dep se neće vraćati u Diznijev serijal "Pirati sa Kariba", rekao je njegov portparol.
U mnogim medijima su počele da kruže glasine da će se Dep ponovo pojaviti u ulozi kapetana Džeka Speroua nakon što je australijski sajt Pop topik preneo informaciju da je glumčev povratak franšizi već ugovoren za oko trista miliona dolara.
"Informacija je izmišljena", rekao je Depov portparol za NBC News.
O mogućnosti povratka u gusarsku sagu dosta se govorilo i tokom sudskog procesa između Depa i njegove bivše supruge Amber Herd.
 
"Ukoliko bi vam 'Dizni' došao sa ponudom od trista miliona dolara i milion alpaka, ništa vas ne bi nateralo da se vratite i radite sa 'Diznijem' na Piratima sa Kariba", upitan je glumac tokom svedočenja.
 
"Tako je", odgovorio je Dep kratko.
 
Dep je igrao Džeka Speroua u pet filmova franšize, uključujući i poslednji "Pirati sa Kariba: Salazarova osveta". Dva nova filma u serijalu su u produkciji i mnogi obožavaoci priželjkuju njegov povratak.
 
Onlajn peticija za njegov povratak sakupila je 800.000 potpisa.
  • V

    29.06.2022 10:24
    Šteta. Pirati s Kariba 1 su jedan od najboljih filmova. Ostali su onako, mogu da prodju, ali ipak bih volela da bude nastavak.
  • Zemlja čudesa

    29.06.2022 07:37
    Napraviće "Pirati sa Kariba: Multiversum" u kojem je Džek Sperou crnac i svi će da pevaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.