Kejt Vinslet snima novu seriju za HBO

Slavna glumica Kejt Vinslet, koja je pobrala mnoge nagrade i pohvale za ulogu u mini seriji "Mer iz Istauna" prošle godine, vraća se na HBO.
Sada producira novu seriju "Trust" u kojoj će imati i glavnu ulogu, prenosi Euronews Srbija.
 
Ponovo je reč o mini seriji, zasnovanoj na bestseleru Hernana Dijaza.

Priča prati bogatog investitora, koji čita roman zasnovan na njegovom životu, ali je nezadovoljan načinom na kom je u njemu opisan i zato angažuje svoju sekretaricu da napiše njegove memoare i popravi mu imidž.

Ovo je treća saradnja Vinslet sa HBO, koja je pre "Mer iz Istona", igrala i Mildred Pirs u istoimenoj seriji i za obe uloge dobila Emi nagrade.
 
Ove godine Kejt Vinslet ćemo videti i u ulozi u kakvoj je nismo navikli - kao Ronal u filmu "Avatar 2" Džejmsa Kamerona. 
 
"Ona je snažna, ona je ratnica. Čak i u slučaju smrtne opasnosti, sa nerođenom bebom u stomaku, pridružuje se svom narodu u borbi za ono što joj je najvažnije: njena porodica i njihov dom", ispričala je ona za Empire.
 
Radnja filma "Avatar: Put vode" se odvija više od jedne decenije nakon događaja iz prvog dela, a u planu je da se preostali nastavci naću pred publikom 20. decembra 2024, odnosno 18. decembra 2026. i 22. decembra 2028.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.