Nova sezona "Stranger things" premašila milijardu sati gledanja na Netfliksu

Prvi deo četvrte sezone hit serije "Stranger Things" izašao je krajem maja i oduševio gledaoce. Drugi deo iste sezone stigao je pre koji dan, 1. jula i fanove serije takođe je prikovao za ekrane.
Četvrta sezona "Stranger thingsa" tako je postala druga Netfliksova serija koja je ikad premašila milijardu sati gledanja, javlja The Verge. Prva na tom popisu je i dalje južnokorejska serija "Squid game".
Netfliks je objavio podatke za serije na engleskom jeziku. Na toj listi stoji da je "Stranger things" najgledaniji sadržaj na engleskom jeziku i da su gledaoci od izlaska nove sezone gledajući seriju proveli 1,15 milijardi sati. Serija je bila u prvih 10 na Netfliksu u 93 različite države, a povećanje popularnosti doživele su i prethodne sezone.
Netfliksov sistem merenja prilično je neobičan. Platforma prati koliko je serija gledana u prvih 28 dana nakon objavljivanja, a te brojke variraju u zavisnosti od toga koliko je ukupno epizoda i koliko one traju. Epizode "Stranger things" traju više od sat vremena, što seriji već u startu daje mogućnost da lakše dođe na vrh ove lestvice.
 
Inače, nekoliko minuta nakon premijere drugog dela četvrte sezone "Stranger thingsa" Netfliks se srušio. Samo nekoliko minuta nakon što su stigle poslednje epizode, striming servis se srušio uz poruku korisnicima: "Molimo pokušajte ponovo kasnije."
  • Vanja

    07.07.2022 09:01
    Bravo
    za našeg Djurička, zaslužio je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.