Prva premijera u selu: Završeno snimanje filma"Heroji Hilijarda"

Snimanje igranog filma "Heroji Halijarda", u režiji Radoša Bajića je završeno, a poslednje scene snimljene su u selu Družetići.
Prva premijera u selu: Završeno snimanje filma"Heroji Hilijarda"
Foto: Pixabay (ilustracija)
Skoro dva meseca trajalo je snimanje filma na gorskom aerodromu Galovića Polje, gde je iz dana u dan bilo i po nekoliko stotina domaćih, ali i stranih glumaca, statista i filmskog osoblja.
Bajić je najavio da će jedna od premijera filma "Heroji Halijarda" biti i u Pranjanima jer su, kako je rekao ovaj kraj i ljudi zaslužili. Biće to prvi put da se u jednom selu održi premijera filma.
Biće to prvi put da se u jednom selu održi premijera filma.
 
U filmu, ali i seriji "Vazdušni most" koja će uslediti pojaviće se neki od bardova srpskog glumišta poput Žarka Lauševića, Ljiljane Blagojević, Petra Božovića, Radoša Bajića, Nele Mihailović, Jova Maksića...
  • milenko

    24.07.2022 05:42
    hahahah
    Za 4,5 god 2 sv. rata od sve ''antifašističke borbe'' ovo je najveći domet !!! hahahahaha
  • Neno

    22.07.2022 19:04
    Jipi
    Unapred se radujem,verovatno će biti uzbudljiv kao Ravna Gora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.