VIDEO: Uskoro stiže novi Predator, ovaj put smešten među Komanče

Trideset i pet godina nakon prvog filma o vanzemaljskom čudovištu "Predatoru", to stvorenje je ponovno u akciji u filmu "Prey".
"Prey" koji je režirao Den Trahtenberg, smešten je u 1719. kada se "Predator" spušta na Veliku severnu ravnicu u SAD-u, spreman za lov.
Ovo je najnoviji nastavak franšize koja je počela istoimenim filmom reditelja Džona Mektirnana iz 1987. u kojem je glumio Arnold Švarceneger.
"Tehnički govoreći, taj film prethodi ostalima, ali nije priča o tome odakle Predator dolazi", rekao je Trahtenberg na londonskoj premijeri.
 
 
Reditelj je film smestio među indijanski narod Komanče i skoro svi glumci su Indijanci.
 
"Mislio sam da bi bila velika stvar u prvi plan staviti Indijance, posebno Komanče koji su često degradirani na ulogu zlikovaca, a nikada heroja", rekao je reditelj.
 
"Prey" će 5. avgusta početi da se prikazuje u SAD na platformi Hulu, a u Velikoj Britaniji na Disney+.
  • Ićko

    15.08.2022 22:09
    @Zemlja čudesa
    Mnogo ste opterećeni... To jedan balkanac (bledoliki) koji je opterećen antiamerikanizmom, a verovatno i rusofil, misli da je to poenta filma...
  • Zemlja čudesa

    27.07.2022 11:41
    Mala zamena teza
    I sada će prosečni američki tupoglavac misliti kako su Komanče istrebili vanzemaljci, a ne bledoliki pljačkaši koji su prodavali njihove skalpove...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.