Netfliks možda ukida mnogima omiljenu opciju i uvodi još jednu iritantnu

Izgleda da Netfliks namerava da ukine jednu od korisnicima omiljenih opcija, a kod skriven u iPhone aplikaciji otkrio je koja.
Netfliks možda ukida mnogima omiljenu opciju i uvodi još jednu iritantnu
Foto: Pixabay
Preuzimanje filmova i serija jedan je od najvećih pluseva za korisnike ovog striming servisa, ali čini se da će u tome uživati samo oni koji se odluče za skuplji paket.
Naime, Netfliks priprema jeftiniji paket koji sadrži oglase i očekuje se da će biti dostupan sledeće godine. Prema pisanju Blumberga, skriveni kod u iPhone aplikaciji pokazuje kako Netfliks ne planira da dozvoli opciju preuzimanja korisnicima s jeftinijim paketom.
Netfliksovu nameru otkrio je programer Stiv Mozer, koji je objavio da kod unutar iPhone aplikacije sadrži sledeći tekst: "Preuzimanja dostupna za sve pakete osim Netfliksa s oglasima."
 
Iz skrivenog koda navodno se može iščitati još jedna Netfliksova odluka, da korisnici s jeftinijim paketom neće moći da preskaču oglase ili pristupe plejbek kontrolama dok se vrte oglasi.
 
Iz Netfliksa su odbili da komentirišu nagađanja, a ovo nije prvi potez koji je razbesneo korisnike. Netfliks je nedavno počeo da naplaćuje deljenje lozinke, što je izazvalo negativne reakcije korisnika.
  • Dragan

    22.08.2022 09:25
    Ah
    Yo oduvek radi na you tube pa moramo ubaciti ABC block.Tako da će sve njihove radnje vešt programer očistiti i da filmovi koji nisu za slobodno prikazivanje se čuvaku u magacinu kompanije Netflix.Internet nije skladište smeća.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.