VIDEO: Objavljen novi trejler za film "Pinokio"

Objavljen je novi trejler za film "Pinokio" reditelja Roberta Zemekisa, koji će se emitovati na platformi Dizni plus od 8. septembra.
Sada možemo videti kako izgledaju junaci ovog ostvarenja, od Pinokija, pa do Đepeta, koga glumi Tom Henks.
Kao i Diznijev klasik iz 1940, i ovaj rimejk se bazira na dečjem romanu "Pinokiove avanture" italijanskog književnika Karla Kolodija. U filmu će biti kombinovani igrani elementi i kompjuterska animacija, piše nova.rs.
Tom Henks tumači Đepeta, dobrodušnog i usamljenog stolara u godinama, kreatora drvenog lutka Pinokija, koga je oživela Plava vila. Bendžamin Evan Ejnsvort daje glas naslovnom junaku, koji samo želi da postane pravi dečak, dok Sintija Erivo igra Plavu vilu. Džozef Gordon Levit je Crvčak Cvrča, a Luk Evans igra Kočijaša, vlasnika Ostrva sreće.
 
 
Pinokio je četvrti film na kome su radili Henks i Zemekis. Njihove prve tri saradnje na ostvarenjima "Forest Gamp", "Izgnanik" i "Polarni ekspres" pokazale su se veoma uspešnim.
  • Nemanja

    29.08.2022 14:34
    @Vlada
    Većini "diveristy" glumaca fali to što su - loši glumci.
    Nikad ne bih rekao išta loše protiv Džejms Erl Džonsa, Denzela Vašingtona, IceT i mnogih drugih DOBRIH glumaca koji su "people of different color". Narativ većine modernih "woke" filmova i serija je takav da pošto-poto moraju da predstavljaju svoju rasu i (sub)kulturno nasleđe, što se, u slučaju afroamerikanaca, svodi na "hobo from da hood", u sred neke epske fantastike, viktorijanske ere, srednjeg veka i sl. Osnova glume je ili "ulazak" u ulogu ili fakat da je ista napisana bukvalno prema glumcu. Ne vidim kako me silovanje literarnih predložaka i istorijskih činjenica čini "rasistom". Šta više, ništa ne bih imao protiv da pogledam neki, recimo, istočnjački kung fu/marshal arts film, a da isti bude doooobar a ne holivudsko Brusli/Karate Kid smeće. Isto važi i za fantaziju utemeljenu u istočnjačkim predanjima i nasleđu, pogledao par takvih korejskih i skorz su okej.
  • Vlada

    29.08.2022 10:40
    Sta fali crnoj vili?
    Cim neko napise "nisam rasista, ali", "nisam rasista, naprotiv", to znaci da jeste.
  • KB

    29.08.2022 07:58
    Sigurno će biti super ali nikako ne mogu da se pomirim sa vilom koja je zbog političke korektnosti crnkinja. Dajte više, ljudi! -.-
    Nisam rasista, naprotiv, ali ovo je skrnavljenje...kada ste videli crnu vilu u nekoj knjizi kada ste bili mali?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.