Piter Džekson: Zvali su me da učestvujem u stvaranju "Prstenova moći"

Piter Džekson, Oskarom nagrađeni reditelj trilogije "Gospodar prstenova", kaže da je dobio poziv od Amazona da učestvuje u stvaranju serije "Prstenovi moći", ali da na kraju do saradnje nije došlo.
"Pitali su me da li želim da budemo uključeni scenaristkinja i producentkinja Fren Folš i ja, a ja sam rekao da je na to pitanje nemoguće odgovoriti ako ne pogledam scenario", rekao je Džekson. 

"Oni su rekli da će mi poslati nekoliko scenarija čim budu završeni, ali se nikad nisu pojavili", ispričao je reditelj.

Ipak, on je istakao da ga to neće pokolebati da pogleda seriju.
 
"Nisam zlopamtilo. Filmsko stvaralaštvo je dovoljno teško. Ako neko napravi dobru seriju ili film, to je nešto što treba slaviti. Ono čemu se radujem je da seriju pogledam kao savršeno neutralan gledalac", rekao je Džekson.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.