VIDEO: Objavljen prvi tizer za nastavak holivudskog hita koji je sniman i u Srbiji

Detektiv Benoa Blan vratio se u prvom trejleru dugoočekivanog nastavka filma "Nož u leđa" - "Glass Onion: A Knives Out Mystery" - koji je jednim delom sniman u Srbiji.
Danijel Krejg ponovo je u glavnoj ulozi sa zadatkom da reši misteriozno ubistvo, a pridružuju mu se Dejv Batista, Edvard Norton, Džanel Mone, Ketrin Han, Kejt Hadson i mnogi drugi. 
"Glass Onion" odvija se u Grčkoj, na privatnom ostrvu milijardera Majlsa Brona (Edvard Norton), ali za sada se ne zna mnogo o konkretnom zapletu.
Originalni film "Nož u leđa" ("Knives Out") dobio je odlične ocene kritike i publike i zaradio više od 311 miliona dolara na bioskopskim blagajnama u svetu, što je krajnje neobično za neki film u kom nema mnogo akcije. 
 
 
Takođe, reditelj Rajan Džonson dobio je nominaciju za Oskara za najbolji originalni scenario i ugovor sa Netfliksom navodno vredan 450 miliona dolara, kojim su otkupljena prava na dva nastavka.
 
Ekipa filma "Glass Onion" boravila je u Beogradu u julu prošle godine, ali nije poznato koje scene su snimane u srpskoj prestonici. 
 
Najveći deo filma snimljen je na grčkom ostrvu Speces, ali i u Kanadi i SAD.
  • Marko

    12.09.2022 13:33
    Neće ovo biti isto bez Ane de Armas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.