Ovo su najbolje serije: "Naslednici", "Ted Laso" i "Beli lotos" osvojili "Emi"

Emi nagradu za najbolju dramsku seriju osvojila je HBO serija "Naslednici".
Na 74. dodeli najpoznatije televizijske nagrade za najbolju mini seriju proglašena je serija "Beli lotos", a za najbolju humorističku seriju "Ted Laso".
HBO serijal "Zaveštanje" sa Brajanom Koksom u ulozi patrijarha porodice koja se bori za kontrolu nad medijskom dinastijom, bila je i jeste favorit za glavnu nagradu. U konkurenciji za najbolju dramu našle su se serije, između ostalih, serije "Igra lignji", "Bolje pozovite Sola", "Euforija".
Serija "Beli lotos", čija se radnja vrti oko bogatih gostiju i radnika luksuznog odmarališta koji im se udvaraju, dobila je nagradu za najbolju mini seriju.
 
Serija "Ted Lasso" je drugu godinu zaredom osvojila najbolju komediju, a njene glavne zvezde Džejson Sudeikis i Bret Goldštajn su po drugi put proglašeni za najboljeg glumca u komediji i za najboljeg sporednog glumca.
 
Južnokorejski glumac Li Jung-jae novo je lice na listi nagrada, koji je dobio Emi za najboljeg glumca u drami za ulogu u globalno popularnoj seriji "Igra lignji". Time je postao prvi južnokorejski glumac koji je dobio ovu prestižnu nagradu za ulogu u drami koja nije na engleskom jeziku.
 
A Hvang Dong-hjuk, koji je producirao, napisao i režirao globalnu senzaciju o preživljavanju The Skuid Games, osvojio je Emi za najboljeg reditelja dramske serije.
 
Nagrada za najbolju glumicu u komediji dodeljena je Džin Smart za ulogu u seriji "Komičari", a Zendaja je proglašena za najbolju glumicu u drami za ulogu u seriji Euforija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.