VIDEO: Objavljen trejler za film o suđenju Džonija Depa i Amber Herd

Izašao je trejler za igrani film "Hot Take: The Depp/Heard Trial", koji prikazuje suđenje Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd.
Glumačku ekipu čine Mark Hapka kao Dep, Megan Dejvis kao Herd, Meri Kerig kao advokatica Herd, Elejn Bredehoft, i Melisa Marti kao Depova advokatica Kamil Vaskez. 
Osim scena u sudnici, film prikazuje Depove reakcije na komentare njegove bivše supruge, scene zlostavljanja i reakcije obožavalaca. Film je režirala Sara Loman.
Podsećamo, Džoni Dep je tužio Herd zbog klevete. Glumica je tvrdila da ju je Dep fizički i seksualno napao u više navrata. Glumac je na kraju dobio spor i Amber Herd je proglašena krivom.
 
U središtu pravnog procesa bio je tekst iz decembra 2018. koji je Herd napisala za "Washington Post", u kom je govorila o porodičnom nasilju. U članku se nije navodilo ime Depa, ali su njegovi advokati rekli da je bilo jasno da se Herd referirala na njega.
 
  • djole ns

    29.09.2022 14:37
    Ovi nisu normalni. Ajde što je već očigledno da nemaju šta da snimaju i da non stop prave rimejke, ribute i ostale vragove nego sad jedva čekaju neki nov događaj pa da se odma muze koliko je moguće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film