VIDEO: Objavljen trejler za film o suđenju Džonija Depa i Amber Herd

Izašao je trejler za igrani film "Hot Take: The Depp/Heard Trial", koji prikazuje suđenje Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd.
Glumačku ekipu čine Mark Hapka kao Dep, Megan Dejvis kao Herd, Meri Kerig kao advokatica Herd, Elejn Bredehoft, i Melisa Marti kao Depova advokatica Kamil Vaskez. 
Osim scena u sudnici, film prikazuje Depove reakcije na komentare njegove bivše supruge, scene zlostavljanja i reakcije obožavalaca. Film je režirala Sara Loman.
Podsećamo, Džoni Dep je tužio Herd zbog klevete. Glumica je tvrdila da ju je Dep fizički i seksualno napao u više navrata. Glumac je na kraju dobio spor i Amber Herd je proglašena krivom.
 
U središtu pravnog procesa bio je tekst iz decembra 2018. koji je Herd napisala za "Washington Post", u kom je govorila o porodičnom nasilju. U članku se nije navodilo ime Depa, ali su njegovi advokati rekli da je bilo jasno da se Herd referirala na njega.
 
  • djole ns

    29.09.2022 14:37
    Ovi nisu normalni. Ajde što je već očigledno da nemaju šta da snimaju i da non stop prave rimejke, ribute i ostale vragove nego sad jedva čekaju neki nov događaj pa da se odma muze koliko je moguće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.