VIDEO: Del Boj otkrio koja scena u Mućkama ga rastuži

Dejvid Džejson (82), svima poznatiji kao Derek Del Boj Troter iz "Mućki", u svojoj novoj knjizi "The Twelve Dels Of Christmas" prisetio se za njega najtužnijeg trenutka u seriji.
"The Sun" je objavio delove Džejsonovih izjava iz knjige o pokojnom glumcu Džonu Čalisu i specijalnoj epizodi iz 1989. godine naziva "The Jolly Boys' Outin". 
Čalis je tumačio Bojsija, prodavca polovnih automobila koji je uvek pušio cigare i sukobljavao se sa Del Bojem.
Čalis je preminuo prošle godine u 79. godini nakon duge borbe s rakom. 
 
Džejsonova izjava u knjizi kaže: "To je sekvenca u kojoj svira 'Everybody's Talkin'' od Harija Nilsona dok vidimo glumce u autobusu. Magija emisije sažeta je u toj sekvenci: glumci su postali grupa prijatelja koji se zabavljaju. Toliko tih ljudi više nije sa nama, naravno."
 
"Danas je tako dirljivo kad vidim kako Džon Čalis dolazi da mi skine šešir, da praktično moram da zatvorim oči. To je svet koji je nestao", dodao je Džejson, ponavljajući kako ta scena pokazuje kako je bilo raditi sa ostatkom glumaca u emisiji. 
 
 
Džejson je Čalisa opisao kao "džentlmena u pravom smislu te reči", dodajući da je "divan glumac koji će nedostajati mnogima".
  • Aleksej

    11.10.2022 07:38
    Cesto cujem tu pesmu na radiju, i ja se isto tako osetim. Omiljena epizoda.
  • ovo mi je

    09.10.2022 15:37
    oduvek
    omiljena epizoda omiljene serije. ❤️
  • N

    09.10.2022 14:11
    N
    Ogromna je steta sto nisu snimili bar jedan specijal zaista! Jedna od retkih serija koje mozes stalno gledati i da ti uvek izmami osmeh!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.