Serija o ubici Džefriju Dameru bila toliko uspešna da Netfliks planira još dve sezone

Kao rezultat uspeha serije o serijskom ubici i kanibalu Džefriju Dameru Netfliks je objavio da će snimati još dve sezone "Monster: The Jeffrey Dahmer Story".
Uprkos kontroverzama oko serije samo 12 dana nakon objavljivanja "Monster: The Jeffrey Dahmer Story" prikupila je gotovo više od 300 miliona sati gledanja.
Budući da je postala jedna od devet najgledanijih engleskih televizijskih serija svih vremena, nije ni čudo što Netfliks želi da je produži.
Međutim, sledeće dve sezone neće nastaviti s praćenjem ubistava "čudovišta iz Milvokija" Džefrija Damera. Umesto toga, fokusiraće se na "druge monstruozne figure koje su uticale na društvo".
 
 
Iako platforma za striming još nije potvrdila koje će figure biti predstavljene u novim sezonama, neki obožavaoci pravih kriminalističkih dokumentaraca nagađaju da bi mogli uključiti Teda Bandija ili Džona Vejna Gejsija.
 
Pored popularnosti serije koja se ogleda u gledanosti, vest o nove dve sezone izazvala je različite reakcije. Mnogi su istakli da serijske ubice ne bi trebalo da dobijaju toliki prostor.
 
Netfliks nije samo najavio novu sezonu "Monstera", već i serije "The Watcher", koja takođe prati priču kanibala Damera.
 
U izjavi predstavnica Netfliksa Bela Bajaria, rekla je: "Publika ne može da odvoji pogled od 'Monstera' i 'Watchera'. Kreativni tim Rajana Marfija i Ijana Brenana na 'Monsteru' zajedno s Erikom Njumanom na 'Watcheru' su majstori pripovedanja koji su osvojili publiku širom sveta".
 
Datumi novih sezona serija još nisu objavljeni.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.