Aron Tejlor Džonson kandidat za novog Džejmsa Bonda

Engleski glumac Aron Tejlor Džonson navodno je glavni kandidat da zameni Danijela Krejga u ulozi tajnog agenta Džejmsa Bonda, prenose strani mediji.
Džonson (32) je učestvovao na tajnoj filmskoj audiciji u studiju Pinewood i impresionirao filmsku producentkinju Barbaru Brokoli.
Mediji navode i da je Idris Elba odustao od pregovora da bude novi tajni agent 007.
Kladionice su ranije predviđale da bi tu ulogu mogli da preuzmu Henri Kavil, Rege Žan Pejdž, Tom Hardi, Džejms Norton ili Čivetel Eđiofor.
 
Glumac Aron Tejlor Džonson je talenat pokazao u filmovima "Kick-Ass", "Osvetnici: Era Altrona" i "Godzila".
 
Karijeru je započeo u TV seriji "Armadillo" iz 2001. godine, a slavu je stekao nakon uloge u biografskom filmu o Džonu Lenonu iz 2009. godine.
  • FilM

    19.12.2022 20:30
    Really?
    Not good. Not good at all.
  • ZORAN

    05.12.2022 02:44
    ne
    Too young & not sofisticated face. Cowboy appearance fits more . Forget him , Mrs, Brocoli

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.