VIDEO: Šta nam Dizni donosi u 2023. - pogledajte u najavnom trejleru

Kraj godine je iza ugla, a kompanija Dizni je rešila da prikaže bogatu ponudu novih serija i novih sezona popularnih serija kroz jedan kratak trejler.
Glavne tačke trejlera obuhvataju drugu sezonu serije "Loki", treću sezonu serije "The Mandalorian", prvu najavu serije "Secret Invasion", prve kadrove serije "Ahsoka", dugometražnu crtanu seriju "Win or Lose" i novu igranu adaptaciju "Peter Pan & Wendy".
Za drugu sezonu serije "Loki" zna se da je režiraju Džastin Benson i Aron Murhed, koji su nedavno bili zaduženi za seriju "Moon Knight". Osim Toma Hidlstona i Ovena Vilsona, vraćaju se i Sofija di Martino, Gugu Mbata-Ro i Vunmi Mosaku.
Zanimljivo je da ćemo videti novu verziju priče o Petru Panu, za koju je zadužen reditelj Dejvid Loueri, poznat po radu na filmovima "Pete's Dragon" i "The Green Knight", tako da mu fantastične priče nisu strane.
 
Za mnoge je treća sezona Mandalorijanca najiščekivanija jer, kao što oni koji su gledali "The Book of Bobba Fett" znaju, Din Đarin i Grogu ponovo zajedno idu u nove avanture.
 

Teme

DIZNI
  • Nik

    28.12.2022 08:45
    Prevara
    Po meni prevaranti.. Prvo se reklamirao, a nema srspki.. Onda ne vraćaju pare.. Onda nakon odjave i naredni mesec naplatili pretplatu.. Na kontakt NIKO ne odgovara.. Otprilike, neverovatno ali istinito..
  • Zemlja čudesa

    27.12.2022 07:54
    Kod "Diznija" već duže vreme nema ništa za ljubitelje klasičnih animiranih filmova. Sve je usmereno na nekakvu "političku korektnost" i zaglupljivanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.